Skip to main content

Befinner du deg i Bodø-området i høstferien? Her er noen forslag til hva du kan finne på.

Til vanns og i lufta med

Finn frem badetøy og ta en tur til Nordlandsbadet. Der kan du boltre deg i stupebasseng, terapibasseng, bølgebasseng og utebasseng. Det er også barnebasseng og flere sklier. Moro for store og små!

Synes du fly og luftfart er spennende? Ta en tur til Norsk Luftfartsmuseum og bli kjent med historien om norsk luftfart. Både militære og sivile fly kan beskues. Sivil luftfartshistorie kan du oppleve nærmere i utstillingen «Vi flyr!».

Utendørs høstferie med barna

Det er lite som kan måle seg med naturen i nord om høsten. Pakk sekken, ta på gode klær og gå en tur i skog og mark. Gjør turen ekstra spennende med konkurranse om hvem som klarer å plukke mest bær eller sopp.

utogplukk.no kan dere registrere hvor mye dere har plukket, og da vanker det et krus i premie, noe de yngste helt sikkert vil synes er stas.

Vil dere til fjells? Her er noen forslag til toppturer som også barna kan bli med på.

Fjellturer i Bodø-området:

Se flere turforslag i Nord-Norge på ut.no.

Les også: Lei ut hytta i høstferien skattefritt

Gjør høstferieaktivitetene innendørs

På dager der været ikke tillater uteaktiviteter kan egne prosjekter være tingen: Lag pynt av det dere finner rundt hus og hytte, eller spikk figurer av vedkubber eller kvister.

Og hva med å samle familien rundt stuebordet for å legge puslespill sammen? En annen mulighet er å børste støvet av brettspillene – og jobbe dere gjennom stabelen.

Ønsker du å spare penger til en litt lengre ferie? Sjekk hva hverdagsluksusen koster og kutt unødvendige kostnader. yA Brukskonto  gir deg full oversikt over utgiftene.