Skip to main content

Matbutikkene har stadig vekk gode tilbud på matvarer. Denne Mattilbud-appen gir deg enkelt oversikt over tilbudene, slik at du kan spare penger på dagligvarer.

 

Se de lokale tilbudene

Leser du ikke lokalaviser? Har du også et nei-til-reklame-skilt på postkassa? Da er det lett å gå glipp av tilbudene fra de lokale matbutikkene. Du kan spare mye penger på å få med deg at dagligvarehandelen rundt hjørnet har knalltilbud på kyllingfilet ut uka, eller at butikken ved arbeidsplassen har “tre for to” på pizza.

Studenter på NTNU i Trondheim har løst dette problemet med en app.

Mattilbud – Gratis tilbudsoversikt

Skjermbilde 2015-06-04 kl. 14.09.51

Mattilbud er en av Norges mest nedlastede mobilapplikasjoner

Gratisappen Mattilbud er en av Norges mest nedlastede mobilapplikasjoner, og du får den til iPhone og Android. Appen gir deg en enkel oversikt over alle tilbud fra alle matvarebutikker i hele Norge.

I appen velger du hvilket fylke i Norge du ønsker å se tilbud fra. Deretter kan du velge mellom tilbud på forskjellige varekategorier: kjøtt, fisk, frukt og grønt og så videre. Du kan også bruke GPS plassering, så finner appen frem de nærmeste butikkene for deg.

Appen er utviklet av studenter ved NTNU, og er praktisk dersom du lever på et begrenset studentbudsjett, eller bare vil spare mer penger i hverdagen.

 

Ønsker du å spare enda mer penger? Les mer om hvordan du kan sammenligne priser for å finne de beste tilbudene!