Skip to main content

Drømmer du om å kjøpe campingvogn eller bobil, men vil vente til nærmere sommeren med å bestemme deg? Tenk om igjen. Ikke bare kan du ha mye glede av campingvognen allerede i vinter, men det kan også være økonomisk gunstig å få ut fingeren før høysesongen.

Joda, du kan feriere i campingvogn på vinteren også. Og du vil sannsynligvis elske det.

Det fine med campingvogn om vinteren

Det er en grunn til at mange campingplasser holder åpent året rundt. Hvitt vinterlandskap, lysløyper og lek i snøen. Frostede vinduer, lun bakst, varme i kroppen med noe godt og varmt i koppen. Det er mye kos i campingliv på vinterstid, og med Caravanlån kan du faktisk realisere drømmen i dag.

Campingvogneiere trenger aldri å lure på hva de skal ta seg til i vinter- og påskeferie, eller å svi av sparepengene på dyre hotellrom – de bor godt i noe som er deres eget. Moderne campingvogner er også bygget for vinterføre, med god isolering og oppvarming.

Et glimrende alternativ til hyttelivet

Campingvogner eller bobiler er glimrende alternativer til et mer fastlåst, for ikke å nevne langt dyrere, liv som hytteeier. Friheten til å flytte rundt og oppleve nye steder, er grunnen til at mange campingvogneiere aldri vil feriere på andre måter. Bølgeskvulp om sommeren, fargerikt skoglandskap på høsten, snødekte fjell på vinteren – og kanskje eksotiske utenlandsturer på våren? Det er umulig å bli lei når feriestedet er der du til enhver tid bestemmer at det skal være. Ikke trenger du å tenke på dyre flybilletter og overnatting heller.

Kjøpe ny eller brukt campingvogn?

Det beste med å kjøpe en splitter ny campingvogn, er nettopp det: Den er ny, ingen har bodd i den før. De siste årene har nye og rimeligere merker gjort at du nesten får nytt til prisen av brukt. Samtidig, akkurat som med biler, faller verdien mye det første året, uansett hva utgangspunktet var.

Fordelen med å kjøpe brukt, er at prisen blir en helt annen. Det utgjør en mindre investering og kjennes tryggere, spesielt om du ikke har eid campingvogn før. Har du med deg noen som har litt erfaring med campingvogner fra før, kan du være tryggere på at du gjør et godt kjøp.

Ikke vent til sommeren

Campingvogner og bobiler er sesongstyrte varer. Vet du allerede nå at du har lyst til å investere, er det som oftest gunstigere å kjøpe på høst eller vinter. Da kommer du sommerferierushet i forkjøpet, og øker også sjansen for å gjøre et kupp.

Lysten på å komme i gang med campinglivet? Med et Caravanlån kan du få råd til drømmen med en gang. Søk Caravanlån – få pengene på dagen

Låneeksempel: eff.rente 7,36%, 150.000 kr o/5år. Kostnad: 28.725 kr, totalt 178.725 kr.